Citakan:Poé ieu dina sajarah/2 Pébruari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

1943 - Patempuran Stalingrad lekasan[édit sumber]

Poé ieu dina sajarah

1848 - Perang Amérika-Méksiko réngsé.
1935 - Polygraph mimiti dipaké di pangadilan.
1971 - Idi Amin jadi présidén Uganda.
1971 - Konvénsi Internasional Ramsar ditéken di Iran.
1989 - Perang Soviét-Afghan: Barisan akhir pasukan Soviét ninggalkeun Kabul.
2012 - Féry Rabaul Queen tikelebuh di Papua Nugini.