Citakan:Rélativitas umum

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Rélativitas umum
Jejer konci
Pangwanoh
Rumus matematis
Konsép dasar
Special relativity
Equivalence principle
World line · Riemannian geometry


Kotak ieu: temposawalaédit