Citakan:Umum-navbox

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan ieu keur ngagancangkeun nyieun citakan navigasional ku jalan ngaliwatkeun daptar artikel. Sakabéh paraméter di handap ieu opsional.

{{Umum-navbox
|judul=
|grup1=
|daptar1=
|grup2=
|daptar2=
|grup3=
|daptar3=
|grup4=
|daptar4=
|grup5=
|daptar5=
}}

{{Umum-navbox
|judul=[[Wikipedia:Citakan navigasional|Citakan navigasional]]
|grup1=Fisika:
|daptar1=[[Citakan:Kosmologi|Kosmologi]], [[Citakan:Rélativitas umum|Rélativitas]], [[Citakan:Téori Quantum|Téori Quantum]], [[Citakan:Téori String|Téori String]]
|grup2=Benua:
|daptar2=[[Citakan:Benua|Benua di dunya]], [[Citakan:Afrika|Afrika]], [[Citakan:Asia|Asia]], [[Citakan:Éropah|Éropah]]
}}
Citakan navigasional
Fisika: Kosmologi, Rélativitas, Téori Quantum, Téori String
Benua: Benua di dunya, Afrika, Asia, Éropah

Tempo Ogé[édit sumber]