Citilink

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Citilink
IATA
QG
ICAO
CTV
Callsign
SUPERGREEN
Ngadeg2001
PuseurBandara Internasional Juanda
Kota utama / puseur kaduaJakarta
Balikpapan
Ukuran armada5
Tujuan8
Parent companyGaruda Indonesia
Company sloganEnjoy Simplicity
Kantor pusatJakarta, Indonesia
KonciJoseph Saul (Presiden Direktur)
Loka: www.citlink.co.id

Citilink mangrupa pausahaan penerbangan berbiayaa mirah nu puseur na di Jakarta. Citilink ogé mangrupa anak pausahaan ti maskapai penerbangan Garuda Indonesia.

Tujuan[édit | édit sumber]

Kota kota nu jad tujuan penerbangan Citilink nyaéta :

Armada[édit | édit sumber]

Armada citilink nyaéta :

Citilink Fleet
Pesawat Beroperasi Panumpang Catetan
Boeing 737-300 4 148
Boeing 737-400 1 170
Total 5

kungsi dioperasikeun (Januari 2005): [rujukan?]

External links[édit | édit sumber]

References[édit | édit sumber]