Cocolék

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cocolék nyaéta parabot pikeun nyolékan, tungtungna gépéng supaya babari nyolékanana.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Danadibrata, R.A. (1 Desember 2009). Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata. Bandung: Kiblat Buku Utama. p. 145. ISBN 9793631937. 
Nulis.jpg