Coklat (warna)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cokelat
 
Koordinat Warna
Triplét Hex #964B00
RGB (r, g, b) (150, 75, 0)
CMYK (c, m, y, k) N (0, 50, 100, 41)
HSV (h, s, v) (30°, 100%, 59%)
  N: Normalisasi ka [ 0–255 ] (robah jadi [0–100])

Coklat dina istilah umum mangrupa warna konéng kolot, oranyeu, atawa beureum nu dituturkeun ku nyacas nu rélatif kana cahya atawa obyék warna bodas.

Babaraha ambang jeung warna konéng tina kajinuhan leuwih rendah dingaranan coklat ngora.

Cét warna coklat bbisa dijieun ku cara nambahkeun warna hideung atawa warna lengkep tina beureum, jingga, atawa konéng minangka warna dina inténsitas rendah ti warna ka tilu.

Pita warna coklat[édit | édit sumber]


Varian warna Coklat[édit | édit sumber]

Coklat pias[édit | édit sumber]

Coklat pias
 
Koordinat Warna
Triplét Hex #987654
RGB (r, g, b) (152, 118, 84)
CMYK (c, m, y, k) N (0, 22, 45, 40)
HSV (h, s, v) (30°, 45%, 60%)
  N: Normalisasi ka [ 0–255 ] (robah jadi [0–100])

Pidangant ti katuhu mangrupa warna "Coklat pias".

Coklat kolot[édit | édit sumber]

Coklat kolot
 
Koordinat Warna
Triplét Hex #654321
RGB (r, g, b) (101, 67, 33)
CMYK (c, m, y, k) N (0, 22, 45, 80)
HSV (h, s, v) (30°, 67%, 40%)
  N: Normalisasi ka [ 0–255 ] (robah jadi [0–100])

Pidangan di katuhu mangrupa warna "Coklat kolot".

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Citakan:Warna-pondok