Lompat ke isi

Complong

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Complong nyaéta wadah cai paranti nginum tina panci jeung bahan séjén, salian tina beling.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Sumantri, Maman (1975). Kamus umum basa Sunda Lembaga Basa jeung Sastra Sunda (LBSS). Jawa Barat: Pusat Pembinaan dan Pengembangan Bahasa.