Crowne Plaza

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Crowne Plaza Hotel)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Crowne Plaza Hotels & Resorts
RupaUpscale Hotels & Resorts
IndustriHotel
Ngadeg1983
Nu ngadegkeunInterContinental Hotels Group (IHG)
MarkasGlobal
Jumlah lokasi390
Daérah layananGlobal
IndungInterContinental Hotels Group
Ramatlokawww.crowneplaza.com

Crowne Plaza nyaéta rangkaian layanan hotél skala gedé tur layanan pinuh nu pasarna keur wisatawan bisnis sarta keur rapat jeung konvénsi. Mangrupa bagéan tina kulawarga mérek Grup Hotél InterContinental, nu kaasup Hotél jeung Résor InterContinental sarta Hotél jeung Résor Holiday Inn, sarta operasi di 52 nagara, biasana perenahna di puseur dayeuh, résor, atawa deukeuteun bandara gedé.

Sajarah[édit | édit sumber]

Asalna mérekna "Holiday Inn Crowne Plaza", Holiday Inn Crowne Plaza Hotel munggaran di Amérika Serikat dibuka di Rockville, Maryland, taun 1983. Salila sawatara taun lilana, ieu mérek robah jadi rangkaian (chain) bébas (harita mah dipiboga kénéh ku Holiday Inn). Crowne Plaza Resort munggaran dibuka di Madeira, Portugal taun 1999. Crowne Plaza tuluy miboga rangkaian résor Isle of Capri Casino.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Galeri[édit | édit sumber]