Curug cinulang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan:Infobox Waterfall

Curug Cinulang mangrupa curug anu perenahna aya na tapel wates antara Désa Sindangwangi Kacamatan Cicaléngka Kabupatén Bandung jeung Désa Sindulang Kacamatan Kacamatan Cimanggung, kabupatén Sumedang, Propinsi Pasundan.

Cara ngahontal tempat[édit | édit sumber]

Lamun seug ngajugjug ieu curug maké mobil atawa motor, lamun seug naék mobil ti arah Kota Bandung atawa ti arah Kota Jakarta urang bisa nyokot jalan keluar tol Cileunyi anu satuluyna nyokot arah anu ka Rancaékék - Garut teu jauh ti dinya urang ngan kari nuturkeun jalan lempeng nepi ka nyorang jalan bépas Cicaléngka. Di satengahing ieu jalan bépas urang baris manggihan parapatan Cikopo. Tah di ieu parapatan—méngkol baé ka beulah kénca. geus méngkol ka kénca mah tinggal lempeng baé. Engké kira-kira 15 menit ti ieu parapatan urang baris manggihan gapura minangka Cicirén yén urang geus nepi di lokasi Curug Cinulang.

Referensi[édit | édit sumber]