Dampal suku

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dampal suku
Soles2.jpg
Soles of a human male (left) and human female (right).
Rincian
Bagian dari Suku
Arteri medial plantar, lateral plantar
Saraf medial plantar, lateral plantar
Pengenal
Latin planta
TA A01.1.00.044
FMA Citakan:FMA
Terminologi anatomi

Dampal suku atawa talapak suku nyaéta kulit suku bagéan panghandapna nu sok dipaké tuncak-tincak. Ieu bagéan dampal suku anu langsung antel kana sendal, sapatu atawa panincakan séjénna, atawa mun nyékér mah langsung antel kana lanté. Dina jelema mah dampal suku téh sacara anatomis disebut minangka aspek plantar.