Saraf

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Saraf mangrupa jaringan anu ngatur kerja sama, nyalurkeun rangsangan tina jeung kana alat-alat awak.[1] saraf kasebut ogé salaku bundelan serat anu maké sinyal kimia jeung listrik pikeun girimkeun informasi sénsorik jeung motorik tina hiji bagian awak kana bagian awak anu séjén.[2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Saraf diakses 27 Agustus 2015
  2. (id)Arti Saraf diakses 29 Agustus 2015]


Nulis.jpg