Wikipedia:Daptar Istilah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dipindahkeun ti Daptar istilah)
Luncat ka: pituduh, sungsi

Di handap mangrupa daptar istilah Sunda nu dilarapkeun pikeun narjamahkeun istilah-istilah nu can ilahar dipikawanoh/aya dina basa Sunda. Pami sadérék mendak istilah nu langkung cocog/payus nu sawanda sareng istilah aslina (nu na basa Inggris), mangga sawalakeun di dieu: langsung robih eusina atanapi simpen catetan na rohangan sawalana (klik tumbu sawala di luhur).

Sunda-Inggris

Inggris-Sunda

  • External links — Pranala keluar/luar — Tumbu kaluar
  • See also — Lihat pula — Tingal/Baca ogé
  • Template - Citakan
  • Stub — Tulisan rintisan — Taratas
Citakan: {{Pondok}} — {{rintisan}} — {{pondok}} atawa {{Pondok}}
  • Disambiguation — Disambiguasi
Citakan: {{disambiguation}} — {{disambig}}
  • Abort — Batalkan — Bolaykeun