Wikipedia:Daptar Istilah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Daptar istilah)
Luncat ka: pituduh, paluruh

Di handap mangrupa daptar istilah Sunda nu dilarapkeun pikeun narjamahkeun istilah-istilah nu can ilahar dipikawanoh/aya dina basa Sunda. Pami sadérék mendak istilah nu langkung cocog/payus nu sawanda sareng istilah aslina (nu na basa Inggris), mangga sawalakeun di dieu: langsung robih eusina atanapi simpen catetan na rohangan sawalana (klik tumbu sawala di luhur).

Istilah Pakomputeran[édit sumber]

Inggris-Sunda

  • External links — Pranala keluar/luar — Tumbu kaluar
  • See also — Lihat pula — Tingal/Baca ogé
  • Template - Citakan
  • Stub — Tulisan rintisan — Taratas
Citakan: {{Pondok}} — {{rintisan}} — {{pondok}} atawa {{Pondok}}
  • Disambiguation — Disambiguasi
Citakan: {{disambiguation}} — {{disambig}}
  • Abort — Batalkan — Bolaykeun

Ajuan Daptar Istilah[édit sumber]

Daptar istilah (glosarium) anu perlu diperhatikeun dina Wikipedia Basa Sunda
Basa Inggris Basa Indonesia Basa Sunda Ajuan révisi Istilah Katerangan
acount rekening rekening akun leuwih umum dipaké dina istilah internét
buat (teks wiki) buat (teks wiki) jieun (téks wiki) perlu ditarjamahkeun
edit sunting sunting/édit ropéa teu konsistén, perlu istilah anu ajeg
software perangkat lunak parabot leuleus pakakas lemes aya istilah raga badag - raga lemes pikeun jadi pertimbangan
tutorial tutorial panungtun