Darkest Hour (pilem)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Darkest Hour
SutradaraJoe Wright
ProduserTim Bevan
Lisa Bruce
Eric Fellner
Anthony McCarten
Douglas Urbanski
Screenplay kuAnthony McCarten
BéntangGary Oldman
Ben Mendelsohn
Kristin Scott Thomas
Lily James
Stephen Dillane
Ronald Pickup
MusisiDario Marianelli
SinématografiBruno Delbonnel
ÉditorValerio Bonelli
Produksi
company
Perfect World Pictures
Working Title Films
DistributorFocus Features
Tanggal rilis
  • 1 Séptémber 2017 (2017-09-01) (Festival Film Telluride)
  • 22 Nopémber 2017 (2017-11-22) (ngan dugi di Amérika Serikat)
  • 22 Désémber 2017 (2017-12-22) (lega di Amérika Serikat)
  • 29 Désémber 2017 (2017-12-29) (Britania Raya)
Running time
125 menit[1]
NagaraBritania Raya
BasaInggris
Anggaran$30 juta[2]
Box office$150.203.176[3]

Darkest Hour nyaéta pilem drama perang 2017 anu diarahkeun ku Joe Wright sareng dileupaskeun ku Tim Bevan, Lisa Bruce, Eric Fellner, Anthony McCarten jeung Douglas Urbanski. Skrip layar ditulis ku Anthony McCarten, pamaén diwangun ku Gary Oldman, Ben Mendelsohn, Kristin Scott Thomas, Lily James, Stephen Dillane jeung Ronald Pickup.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Darkest Hour (PG)". British Board of Film Classification. January 2, 2018. Diakses tanggal April 26, 2018. 
  2. Alex Ritman (December 12, 2017). "How 'Darkest Hour's' Grand Transformation of Gary Oldman Into Winston Churchill Took $20,000 Worth of Cigars". The Hollywood Reporter. Diakses tanggal December 16, 2017. 
  3. "Darkest Hour (2017)". Box Office Mojo. Diakses tanggal December 24, 2017. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nulis.jpg