Darmaswara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dramaswara téh. Salasahiji wanda drama anu dialog-dialogna dina wangun kawih,dipirig ku waditra.[1] Ieu istilah kungsi dipaké waktu Mang Koko( Koko Koswara) magelarkeun drama Si Kabayan dina wanda éta.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Iskandarwassid (2015). Kamus Istilah Sastra Sunda. Bandung: Geger sunten. p. 49. ISBN 978-602-7785-78-6.