Datuk Bandar, Tanjung Balai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Datuk Bandar

Peta lokasi Kacamatan Datuk Bandar
Propinsi Sumatra Kalér
Kota Tanjung Balai
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Datuk Bandar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tanjung Balai, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kota Tanjung Balai Citakan:Datuk Bandar, Tanjung Balai


Nuvola filesystems folder home.png