Datuk Bandar Timur, Tanjung Balai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Datuk Bandar Timur

Peta lokasi Kacamatan Datuk Bandar Timur
Propinsi Sumatra Kalér
Kota Tanjung Balai
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Datuk Bandar Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tanjung Balai, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kota Tanjung Balai Citakan:Datuk Bandar Timur, Tanjung Balai


Nuvola filesystems folder home.png