David Woodard

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
David Woodard
Woodard di 2020
Woodard di 2020
Gumelar6 April 1964 (1964-04-06) (yuswa 57)
Santa Barbara, California, U.S.
PagawéanKonduktor
Panulis
Gerakan literasiPostmodernisme
PasanganSonja Vectomov
Anak2

David Woodard (/ˈwʊdɑːrd/ ),[1] lahir 6 April 1964 di Santa Barbara, California, mangrupikeun konduktor sareng panulis orkestra Amérika. Anjeunna nyiptakeun konsép prequiem, atanapi musik anu ngiringan maotna hiji jalma.[2][3][4]

Atikan[édit | édit sumber]

Woodard dididik sacara pribadi, sareng di The New School for Social Research sareng Universitas California, Santa Barbara.

Nueva Germania[édit | édit sumber]

Ti saprak 2004, Woodard parantos ngalakukeun usaha kemanusiaan atas nami Nueva Germania, padumukan leutik Paraguayan.[5][6]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Roach, P. J., dkk., Cambridge English Pronouncing Dictionary, Édisi ka-17 (Cambridge: Cambridge University Press, 2006), halaman 563.
  2. Carpenter, S., "In Concert at a Killer's Death", Los Angeles Times, 9 Méi 2001.
  3. Rapping, A., Potrét Woodard (Seattle: Getty Images, 2001).
  4. Allen, M., "Décor by Timothy Leary", The New York Times, 20 Januari 2005.
  5. Epstein, J., "Rebuilding a Home in the Jungle", San Francisco Chronicle, 13 Maret 2005.
  6. Kracht, C., & Woodard, D., Five Years (Hanover: Wehrhahn Verlag, 2011).

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Wikiquote logo
Wikicutatan mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca