Lompat ke isi

Dedi Kusnandar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Dedi Kusnandar (gumelar di Sumedang, Jawa Kulon, Indonésia, 23 Juli 1991; umur 32 taun[1]) nyaéta salah saurang pamaén bal ti Indonésia.[1] Ayeuna anjeunna minangka salah sahiji pamaén ti tim Pelita Jaya FC jeung maén dina posisi gelandang.[1]

Karir Junior

[édit | édit sumber]
  1. 2003-2008 : UNI Bandung[1]
  2. 2008-2010 : Pelita Jaya U21[1]

Karir Senior

[édit | édit sumber]
  1. 2008–Ayeuna : Pelita Jaya[1]

Karir Timnas

[édit | édit sumber]
  1. 2009–Ayeuna : Indonésia U23[1]

Rujukan

[édit | édit sumber]
  1. a b c d e f g Biografi Archived 2011-07-14 di Wayback Machine (diaksés 20-07-2012)