Dialék

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Dialék (tina basa Yunani διάλεκτος, "dialektos"), nyaéta varian-varian hiji basa nu sarua. Varian-varian ieu béda-béda, tapi rada-rada mirip hiji jeung sejéma, jadi teu pantes disebut béda basa.

Tempo oge[édit | édit sumber]


Nulis.jpg