Dialék Jawa Surakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dialék Surakarta atanapi Basa Jawa Surakarta nyaéta dialék basa Jawa anu dicaturkeun di wewengkon Surakarta jeung sabundereunana. Dialék ieu mangrupa standar pikeun pangatikan basa Jawa.[rujukan?]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Basa Jawa

Citakan:Bahasa-stub Citakan:Solo-stub