Diskursus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Diskursus nyaéta wacana nu dibakukeun ngaliwatan tulisan.[1] Diskursus ngabogaan opat harti. Diskursus nyaéta hiji homonim sabab harti-hartina ngabogaan éjaan jeung lafal anu sarua tapi ma'nana béda. Diskursus ngabogaan harti kelas nomina atawa kecap barang nepi ka diskursus bisa disebut ngaran tina hiji jalma, tempat, atawa sakabéh barang jeung sakabéh nu dianggap barang.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Kutha Ratna, Nyoman (2018). Ensiklopedia (2000 Istilah,Biografi , Karya metode dan Teori Sastra. Yogyakarta: Pustaka Pelajar. ISBN 9786022297437. 
Nulis.jpg