Distrik Jessore

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan:Infobox Bangladesh district Jessore (Basa Benggala: যশোর or Basa Benggala: যশোহর) nayéta hiji distrik nu aya di Divisi Khulna di beulah kidul-kulon Bangladés. Distrik ieu wawatesan jeung India di kulon.[1]

Tinglai ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Jessore: Free Encyclopedia Articles at Questia.com Online Library". www.questia.com. Diakses tanggal 2008-06-26. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]