Djajang Nurjaman

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Djadjang Nurjaman (lahir di Majalengka,Jawa Barat, 30 Oktober 1964; umurna ayeuna 51 taun), akrab disebut Djanur, nyaéta palatih kepala Persib Bandung jeung ogé urut pemaén maénbal legendaris Indonésia anu terkenal dinu dekade 1980-1990.


Nulis.jpg