Dogma

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Dogma[1] (donkei, Yunani) hartina: a) pamadegan anu tiasa dicepéng sacara kiat, b) ajaran anu asalna ti ageman. Dina saban ageman Dogma (''dokein'', Yunani) hartina: a) pamadegan anu tiasa dicepéng sacara kiat, b) ajaran anu asalna ti ageman[1]. Dina unggal ageman dogma bisa dipikaharti dina sababaraha wangun wawaran.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c Kutha Ratna, Nyoman (2018). Ensiklopedia (2000 istilah Biografi Karya Metode dan Teori Sastra). Yogyakarta: Pustaka Pelajar. ISBN 9786022297437.