Dong Hoi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Dong Hoi
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Quang Binh
Luas 154,55km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -
Dong Hoi

Dong Hoi nyaéta salah sahiji kacamatan di Propinsi Quang Binh , Viétnam. Dina taun 2009, legana kurang leuwih 154,55 km² sarta pangeusina aya 103.005 jiwa. Bandara Dong Hoi jiji kota.