Dong Hoi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dong Hoi

Dong Hoi nyaéta salah sahiji kacamatan di Propinsi Quang Binh, Viétnam. Dina taun 2009, legana kurang leuwih 154,55 km² sarta pangeusina aya 103.005 jiwa. Bandara Dong Hoi jiji kota.