Eiji Aonuma

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Eiji Aonuma

Eiji Aonuma (青沼 英二 Aonuma Eiji?, gumelar taun 1963) nyaéta video game designer jeung video game direktur ti Japan.[1] Anjeunna gawé pikeun Nintendo, jeung geus nyieun sababaraha seri Game The Legend of Zelda.[1]

Awal Karir[édit | édit sumber]

Aonuma gabung jeug Nintendo sabada lulus ti Universita Tokyo taun 1988,

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Sumber 1


Nulis.jpg