Elisha Cuthbert

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Elisha Cuthbert in 2009.jpg

Elisha Cuthbert nyaéta aktris Kanada anu lahir 30 Nopémber taun 1982 di Calgary, Alberta.

Referensi[édit | édit sumber]

Nulis.jpg