Elisha Cuthbert

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Elisha Cuthbert in 2009.jpg

Elisha Cuthbert nyaéta aktris Kanada anu lahir 30 Nopémber taun 1982 di Calgary, Alberta.

Referensi[édit | édit sumber]

Nulis.jpg