Élmu Falak

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Elmu Falak)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Élmu Falak téh sahiji élmu nu ulikannana ngeunaan bumi (mayapada), langit jeung saeusina. Kecap Élmu Falak asalna tina basa Arab (العلم الفلك, al-'ilm al-falak) nu hartina élmu ngeunaan garis edar jirim langit. Dina basa Indonesia disebutna Ilmu Falak, sareng dina basa Inggris disebutna téh Astronomy.

Tempo ogé[édit | édit sumber]