Étika

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Ethics)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Étika mangrupa istilah umum anu nujul ka anu biasa didadarkeun salaku "élmu moralitas". Dina filsafat, paripolah étis hartina naon-naon anu "hadé". Tradisi étika di Kulon sok katelah filsafat moral (moral philosophy). Étika mangrupa cabang utama filsafat, sagigireun métafisika jeung épistémologi.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg