Féstival Pilem Venice

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Féstival Pilem Vénésia
Logo Féstival Pilem Vénésia
PerenahVenesia, Italia
Diadegkeun1932
BasaBasa Italia
Basa Inggris
Situs web resmi

Féstival Pilem Vénésia (Basa Itali: Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica) nyaéta féstival pilem pangkolotna di dunya. Féstival ieu diadegkeun ku Giuseppe Volpi dina taun 1932 kalawan ngaran "Esposizione Internazionale d'Arte Cinematografica" jeung diayakeun getol unggal taunna di Lido, Vénésia, Italia.

Tutumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan