Fate/stay night

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Fate/stay night (フェイト/ステイナイト feito sutai naito?) mangrupa Visual Novel basa jepang nu diproduksi ku Type-Moon. Game ieu dirilis pikeun platform PC dina tanggal 30 Januari 2004. Game ieu pernah jadi Visual Novel pangpopulerna taun eta.

Sumber Rujukan[édit | édit sumber]

Nulis.jpg