Rumus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Formula)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rumus (Ing. formula) nyaéta jalan ringkes keur méré gambaran informasi (saperti dina matematik atawa rumus kimia) atawa "hubungan umum antar kuantitas". Salah sahiji nu kawentar nyaéta rumus Albert Einstein E = m × c 2 (tempo Special relativity).

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Harti séjén[édit | édit sumber]


Nulis.jpg