Fungsi béta

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Dina matematik, fungsi béta, mimitina disebut ogé integral Euler, nyaéta hiji fungsi husus nu dihartikeun ku

Fungsi béta nyaéta simétrik, hartina

mibanda bentuk séjén, kaasup:

nu mana (x)n nyaéta falling factorial.

Tempo ogé: integral Euler, falling factorial, fungsi gamma