Fungsi béta

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dina matematik, fungsi béta, mimitina disebut ogé integral Euler, nyaéta hiji fungsi husus nu diartikeun ku

Fungsi béta nyaéta simétrik, hartina

Ngabogaan bentuk séjén, kaasup:

numana (x)n nyaéta falling factorial.

Tempo ogé: integral Euler, falling factorial, fungsi gamma