Galanggang, Batang Onang, Padang Lawas Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Galanggang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanBatang Onang

Galanggang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batang Onang, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Batang Onang, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg