Gambar:Lambang Cirebon.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Lambang_Cirebon.jpg(87 × 123 piksel, ukuran koropak: 7 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Dilindungi hak cipta Ieu mangrupakeun gambar logo nu disalindungan ku undang-undang jeung/atawa geus nyalindung kana aturan hak cipta. Nurutkeun undang-undang hak cipta Amérika Sarikat, logo-logo meunang dipaké di Wikipédia dina aturan fair use. Migunakeun logo di dieu teu nandakeun ngesahkeun kana perusahaan ku Wikipédia atawa Yayasan Wikimedia, jeung ogé sabalikna. Tempo Wikipedia:Logo jeung Wikipedia:Hak cipta.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari20 Séptémber 2006 05.50'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 20 Séptémber 2006 05.5087 × 123 (7 KB)Slamet Serayu~suwiki (obrolan | kontribusi)
  • Anjeun teu bisa nimpah ieu berkas.