Gas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Gas nya éta hiji kaayaan barang. Kawas cacai (basa Indonesia: cairan), gas miboga kamampuh pikeun ngocor sarta bisa ngarobah bentuk. Tapi béda jeung cacai, gas anu teu kaampeuh henteu ngeusian hiji rohang anu geus ditangtukeun, sabalikna maranéhanana mekar sarta ngeusian rohang naon baé di tempat maranéhanana cicing.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]