Kategori:Kimia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kimia mangrupa élmu ngeunaan struktur, sipat, wangunan, jeung réaksi unsur jeung sanyawa kimiawi.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Subkategori

Kategori ieu ngawengku 29 subkategori ti 29.

A

B

C

  • Cai(4 C, 6 P)

G

I

K

M

P

R

S

T

U

Z