Zat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Zat ngandung harti 1 wujud; hakikat (Allah): -- Allah; 2 Anu nyababkeun ngajadi aya; 3 unsur ; bahan anu ngarojong jadina hiji wujud.[1]

Zat nyaéta mangrupa wujud materi mibanda sipat anu sarua/ Materi anu aya wujud sarta bungkeuleukan ; materi padet.[2]:

Plato, salah sahiji gagasan anu paling dasar dina filsafat nyaéta "substansi"/Zat - ditetelakeun ngeunaan ieu "substansi"/Zat henteu gumantung kana naon waé oge.[3]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

  • Chemical substance, bahan anu maké salah sahiji campuran kimia
  • Substance theory, salah sahiji téori/kamandang anu netelakeun tiap "substansi"/Zat mibanda sipat sewang-sewangan

Tutumbu kaluar[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Nulis.jpg