Gaya nuklir kuat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Gaya nuklir kuat nyaéta gaya dasar anu pangkuatna ti antara opat gaya dasar nu aya di alam. Gaya ieu ngajaga quark sangkan tetep kaiket dina jero proton jeung neutron, sarta ogé sangkan proton jeung neutron tetep aya dina jero inti atom.


Nulis.jpg