Gilbert Gottfried

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Gilbert Gottfried (2016)

Gilbert Gottfried (28 Pébruari 1955) nyaéta aktor United States.


Nulis.jpg