Gito Rollies

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Gito Rollies
Nami keur lahir Bangun Sugito
Maot Bandéra Indonésia Indonésia Jakarta, Indonésia
28 Pébruari 2008 (yuswa 60)
Pacabakan Aktor, panyanyi
Taun aktif 1977-2008
Salaki/pamajikan Uci Bing Slamet (pirak)
Michelle
Murangkalih Galih Satria Permadi

Bangun Sugito (gumelar di Biak, Papua, Indonésia, 1 Nopémber 1947 – tilar dunya di Jakarta, Indonésia, 28 Pébruari 2008 dina umur 60 taun[1]; katelah ku nami Gito Rollies) nyaéta saurang panyanyi jeung aktor ti Indonésia.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Gito Rollies Tutup Usia", Detik.com, diaksés 28 Pébruari 2008
Saméméhna
Surya Saputra
2004
Aktor Parojong Panghadéna FFI
Jawara

2005
Sanggeusna
El Manik
2006


Replace this image male.svg