Grafik Gantt

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Grafik Gantt nu nuduhkeun tilu rupa dependency jadwal (kelir beureum) jeung indikasi persen rengse.

Grafik Gantt nyaéta hiji tipe grafik batang nu ngilustrasikeun hiji jadwal proyek. Grafik Gantt ngilustrasikeun tanggal mimiti jeung rengsena unsur-unsur terminal jeung unsur-unsur ringkesan tina hiji proyek. Unsur-unsur terminal jeung ringkesan kaasup struktur perelean gawe tina hiji proyek. Sababaraha grafik Gantt ogé mintonkeun hubungan nu gumantung (contona, raramat nu kudu diheulakeun) antara unggal kagiatan. Grafik Gantt bisa dipaké keur mintonkeun status jadwal kiwari maké bangbayang persen rengse jeung gurat nangtung "POE IEU" saperti nu katingali dina gambar.

Sanajan kiwari geus mangrupa tehnik grafik nu ilahar, grafik Gantt dianggep revolusioner nalika mungaran diawnohkeun. Pikeun ngaku kana kontribusi Henry Gantt, Medali Henry Laurence Gantt dihadiahkeun keur beubeunangan nu béda dina manajemen jeung ladenan komunitas. Grafik ieu dipaké ogé dina Tehnologi Informasi keur nuduhkeun data nu geus dikumpulkeun.

Tempo oge[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan