Hématosél

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Hematocele
Klasifikasi jeung sumber luar
ICD-10 N50.1
ICD-9 608.83
DBPanyakit 30746
MeSH D006398

Hematosel nyaéta kumpulan getih dina rongga jaringan.[1]. Istilah ieu ilaharna dipaké keur nujul kana kumpulan getih dina tunica vaginalis sakuriling testikel. Hematosél mindeng leuwih nyeri ti batan hidrosél[rujukan?].

Tempo oge[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Rod of asclepius.png