Hajime Furuta

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Hajime Furuta (古田 肇? babar 1947) nyaéta gubernur Préféktur Gifu di Jepang, munggaran kapilih taun 2005.[rujukan?] Asli ti Gifu, Gifu sarta lulus ti University of Tokyo, gawé di Ministry of International Trade and Industry ti 1971, diajar di École nationale d'administration di Perancis salaku pagawe departemen.[rujukan?]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg