Harald Cramér

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Harald Cramér

Harald Cramér (September 25, 1893 - October 5, 1985) nyaeta Swedish mathematician jeung statistician, hususna dina mathematical statistics. Cramér oge mere kontribusi keur sebaran prime jeung twin prime.

Tempo oge: Cramér's conjecture, Cramér-Rao inequality

Tempo oge[édit | édit sumber]