Hary Gunarto

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Hary gunarto)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hary Gunarto teh saurang staf akademik, dosen sarta profesor dina bidang studi Asia Pasifik ti Universitas Ritsumeikan Asia Pasifik, Jepang [1]. Sanggeus lulus ti Universitas Gadjah Mada taun 1978, anjeunna neraskeun studi ka Amerika Serikat tur nyepeng gelar Master of Science ti Universitas Wisconsin-Madison, sarta narima gelar Doctor (PhD) ti Washington State University (WSU) dina 1988. Salajengna, anjeunna ngajar di WSU lajeng didamel minangka dosen di Universitas Gadjah Mada, sarta jadi guru besar tamu di KFUPM, Arab Saudi jeung ti Jepang.

Rujukan[édit | édit sumber]

Buku[édit | édit sumber]

  • Visual Basic for Information Processing (book sections), Bunrindo Pub. Co, Jepang, 2000
  • Introduction to Web Design Programming for E-Business and E-Commerce, Andi Offset Pub., Indonesia, 2003
  • Introduction to Visual Basic .Net Programming, Tech Publication, Singapura, 2006
  • Collected Computer Programming Problems in Visual C#.Net, Tech Publication, Singapore, 2007
  • Glossary of IT and Computer Terms: English-Indonesian- Malay, Tiara Wacana Publication, Yogyakarta, 2017.

Tutumbu kaluar[édit | édit sumber]