Hashima, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Hashima
羽島市
Lokasi Hashima
Hashima aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 53,64 km² (20,7 sq mi)
Lokasi 35°19′N 136°42′E
Lambang
Kantor Pamarentahan Hashima
Alamat 〒501-6292
55 Takehana-chō, Hashima-shi, Gifu-ken
Nomer telpon 058-392-1111
Ramatloka resmi: City of Hashima

Hashima (羽島市 Hashima-shi?) nyaéta salah sahiji kota nu aya di Préféktur Gifu, Jepang.

Dina taun 2003, populasina 66,085 tur karapetan populasina 1,232.01 urang per km². Legana nyaéta 53.64 km².

Kota ieu didirikeun dina tanggal 1 April, 1954.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg