Hematometra

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hematometra
Klasifikasi jeung sumber luar
ICD-10 N85.7
ICD-9 621.4
DBPanyakit 29597
MeSH D006409

Hématométra nyaéta kondisi médis mangrupa kajadian ngagetih deukeuteun uterus. Jarang kajadian, disababkeun ku transverse vaginal septum deukeuteunana, atawa hematosalpinx.


Rod of asclepius.png