Hida, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lokasi Hida di Préféktur Gifu

Kota Hida (飛騨市 Hida-shi?) nyaeta salah sahiji kota di Préféktur Gifu, Jepang.[perlu cutatan]

Sajarah[édit | édit sumber]

Kota ieu diresmikeun dina taun 2004 ku ngahijikeun kota-kota Furukawa, Miyagawa, Kawai, jeung Kamioka.[perlu cutatan]

Ngeunaan ngaran resmi[édit | édit sumber]

Ngaran resmi Hida dina tulisan Kanji nyaeta "飛驒" lain "飛騨" tapi dina Kanji JIS, teu bisa nembongkuen karakter Kanji Jepang heubeul(upamana 單, bentuk Kanji Jepang heubeulna 単).[perlu cutatan] Sanggeus ngaresmikeuk Kota Hida, Departemen Dalam Negeri jeung Komunikasi Jepang, ngidinan keur Kota Hida ngagunakeun format kanji kiwari.[perlu cutatan]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Nulis.jpg

Koordinat: 36°14′N 137°11′E