Hilialawa, Somambawa, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hilialawa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanSomambawa

Hilialawa nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Somambawa, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Somambawa, Nias Kidul


Gnome-home.svg